SPECIALIST IN
ONDERNEMINGSRECHT

NOTARIS BRUMMELHUIS

Notaris Brummelhuis is aanspreekpunt voor en maakt gebruik van een groot netwerk van specialisten, zoals fiscalisten, advocaten, accountants, financieel adviseurs, banken, etc.

Mr. Jan-Hein Brummelhuis is al meer dan 25 jaar werkzaam in het notariaat, achtereenvolgens op toonaangevende grote kantoren in de Randstad, op Curaçao en in Deventer. Vanaf 2017 heeft notaris Brummelhuis er bewust voor gekozen om zijn ondernemingsrechtpraktijk zelfstandig voort te zetten. Hiermee zijn uw belangen het beste gediend. Om te ondernemen is immers juridische zekerheid en rust nodig. Notaris Brummelhuis biedt u niet alleen een contract, maar een praktijkgericht juridisch advies.

Notaris Brummelhuis bewaart alle door hem (en door zijn voorgangers mr. E.W.H. Nijhuis en mr. K. Anema) getekende akten, juridische documenten en bijbehorende dossiers.

Notaris Brummelhuis spreekt de taal van zijn cliënten, wijst hen op juridische risico’s en is hun vertrouwenspersoon. Door een langdurige relatie kent notaris Brummelhuis zijn klanten goed. Mensen helpen is zijn drijfveer.

Notaris Brummelhuis is een MVO bedrijf: hij doneert 1% van de winst van zijn kantoor aan SOS Kinderdorpen (locatie Sucre, Bolivia). Hij steunt dit project al sinds 1996. Tevens is hij actief in het Deventer Netwerk van bedrijven die maatschappelijk ondernemen en neemt hij koffie af bij Deventer Koffie.

Notaris Brummelhuis participeert in het International Office van de gemeente Deventer. Het International Office is een netwerk van internationaal opererende netwerkers en verbinders uit het bedrijfsleven, de cultuur, het onderwijs, Ngo’s en de gemeente Deventer.

Verder is Notaris Brummelhuis actief in onderstaande organisaties:
Voorzitter MKB Trade Office
DHV Hockey vereniging
Deventer vrijwilligersstad
Bestuurders Centraal

“IK DENK NIET SLECHTS VAN ACHTER MIJN BUREAU, MAAR VORM EEN ACTIEVE GESPREKSPARTNER DIE MET JE MEEDENKT OM JE TE BEHOEDEN VOOR JURIDISCHE VALKUILEN EN RISICO’S”.

TEVREDEN KLANTEN

"Ik werk samen met Jan-Hein Brummelhuis omdat hij met zijn schat aan ervaring en nuchtere kijk op zaken dicht bij mij als ondernemer en de onderneming staat. Jan-Hein simplificeert complexe situaties en onderscheidt razendsnel hoofdzaken van bijzaken waardoor ik als ondernemer snel kan schakelen."

Joost Tervelde

Joost Tervelde

CEO - Creaal Holding

"Jan-Hein Brummelhuis heeft oprechte interesse voor het bedrijf en de mensen voor wie hij werkt. Hij kent Tauw en onze mensen persoonlijk, geeft deskundig advies, schakelt snel en is altijd hulpvaardig."


A.E. Koutstaal - Zwager

A.E. Koutstaal - Zwager

Executive Secretary - Tauw

"As far as international law and international relations are concerned I could really recommend civil law notary Mr. Jan-Hein Brummelhuis. Not only because of his excellent knowledge, but also because he is a really involved and excellent business partner. And, a very nice personality."

Erik de Boer

Erik de Boer

Owner - NBDA BV
CONTACT / INFO

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen.